FLYG MED MUSKLER
OCH HJÄRNA
Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner och
agerar gärna bollplank under processen.
FLYG MED MUSKLER
OCH HJÄRNA
Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner och
agerar gärna bollplank under processen.

VI ÄR EXPERTER!

ARROWCAM samlar mer än 35 års erfarenhet inom filmproduktion och fotografering. Vi har arbetat med kunder såsom SAAB, SVT, TV4, Stockholm Stad, Sveriges Olympiska Kommitté, Skanska, Blixten & Co, ABLE Film, Friends and Family, Strömma Turism & Sjöfart AB och Försvarsmakten för att nämna några.

VILKA ÄR VI?

 • Rikard Tyllström
  Rikard Tyllström Flygchef / Pilot / Fotograf

  Rikard har flugit över 5000 timmar som pilot/instruktör inom tung luftfart och är väl insatt i bland annat operativa procedurer, meteorologi och mänskliga faktorer. Han är utbildad fotograf och undervisar dagligen nya piloter, till såväl bemannade som obemannade farkoster.

 • Claes Helander
  Claes Helander Teknikchef / Fotograf / Pilot

  Claes har arbetat som fotograf och producent inom film och TV i mer än 15 år. Claes samlar ett brett  spektrum av kunskaper inom kamera och gimbal-teknik och ansvarar  för utveckling av Arrowcams tjänster och plattformar.

 • Carl Bromell
  Carl Bromell Pilot / Fotograf

  Carl har mer än 10 års erfarenhet i filmbranschen och en bred kompetens. Han har ett tydligt fokus på Malmö och Öresundsregionen som han kan navigera med förbundna ögon.

 • Vi söker fler experter!
  Vi söker fler experter! Du?

  Har DU ett intresse som du vill utveckla tillsammans med oss? Vi letar alltid efter passionerade individer som är nyfikna och inspireras av utveckling och problemlösning. Tveka inte att höra av dig till oss!

FRÅN IDÉ TILL FLYGFÄRDIGT RESULTAT

FÖRSTA KONTAKT

Ni tar en första kontakt och berättar om er idé. Vi hjälper gärna till med vår expertkunskap. Vi informerar i detta skedet även om vad som är genomförbart och om säkerhetsregler.

OFFERT

När vi tillsammans definierat uppdraget lämnar vi en offert. Därefter börjar vi planera för när flygningen skall genomföras. Vi tar hänsyn till väder, omgivning och ljusförhållanden för bästa resultat.

FLYGNING

Uppdraget utförs efter överenskommet upplägg. Kunden kan välja att närvara på plats under fotograferingen och kan då följa allt via en skärm på marken.

LEVERANS

Det material som valts ut för slutleverans redigeras och efterbearbetas samt överlämnas till er på överenskommet vis.

Mer om hur vi arbetar hittar ni på vår sida om FLYGFOTO. Har ni inte redan sett vår SHOWREEL eller vårt GALLERI kan vi varmt rekommendera ett besök.

INTRESSERAD AV FLYGFOTO?

Kontakta oss!

VI LYSSNAR 
GÄRNA PÅ VAD DU HAR FÖR FUNDERING?